• Mission économique wallonne à Bucarest – Helmo & Awex

Mission économique wallonne à Bucarest – Helmo & Awex 28/02/2019

În vederea consolidării relațiilor dintre Valonia și România, un grup de profesori și studenți ai Colegiului Universitar de Afaceri ‘’HELMo Campus Guillemins – Institutul Sainte-Marie" din Liège va veni în România în perioada 11-15 martie 2019 în cadrul unei misiuni economice pe care o organizează la București. Scopul misiunii este acela de a prospecta piața în beneficiul a 43 de companii valone din diverse domenii de activitate și de a se întâlni cu potențiali parteneri de afaceri pentru a prezenta know-how-ul, calitatea și designul produselor și serviciilor lor.

 

Companiile românești vor avea oportunitatea să îi întâlnească pe reprezentanții companiilor valone în cadrul târgului comercial care va avea loc joi 14 martie între orele 15:30 - 18:30 la Phoenicia Grand Hotel din București (Bd. Alexandru Șerbănescu nr. 87). Evenimentul se va bucura de prezența Excelenței Sale Domnul Thomas Baekelandt, Ambasador al Regatului Belgiei în România, și se va încheia cu un cocktail party.

 

Companiile participante sunt prezentate în broșura disponiblă la acest link

 

Dacă doriți să participați la eveniment vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa bucarest@awex-wallonia.com sau prin telefon la numărul 021 314 05 77.

 

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

 

Mission économique wallonne à Bucarest

 

Afin de consolider les relations entre la Wallonie et la Roumanie, un groupe de professeurs et d'étudiants de l’institut d’enseignement supérieur de commerce "HELMo Campus Guillemins - Institut Sainte-Marie" à Liège se rendra en Roumanie du 11 au 15 mars 2019 pour une mission économique. L’objectif de la mission est de prospecter le marché au profit de 43 sociétés wallonnes de différents secteurs d’activité et de rencontrer des partenaires commerciaux potentiels afin de leur présenter le savoir-faire, la qualité et le design de leurs produits et services.

 

Les entreprises de Roumanie auront l’occasion de rencontrer les représentants des sociétés wallones lors du salon qui se tiendra le jeudi 14 mars de 15h30 à 18h30 au Phoenicia Grand Hotel de Bucarest (87, Boulevard Alexandru Șerbănescu). Son Excellence M. Thomas Baekelandt, Ambassadeur du Royaume de Belgique en Roumanie, est l’invité de marque de l’évènement qui sera clôturé par un cocktail.
 

Les entreprises participantes sont présentées dans la brochure disponible à ce lien

 

Si vous êtes intéressés à participer à l’évènement veuillez nous contacter par e-mail à bucarest@awex-wallonia.com ou par téléphone au 021 314 05 77.